Desert cu banane si ciocolata (fara coacere)

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 30 de biscuiti cu ciocolata
  • 6 linguri unt
  • 1 pachet crema de branza
  • 4 linguri de zahar
  • 2 linguri lapte
  • 4 banane
  • 2 plicuri budinca de ciocolata
  • frisca

Mod de preparare

Biscutii ii pisam bine, adaugam untul si amestecam pana se uniformizeaza. Amestecul pe care l-am obtinut se asaza intr-o tava si se pune la frigider.

Cu mixerul amestecam crema de branza, zaharul si laptele. Crema de branza se aseaza peste amestecul de biscuti, apoi se aseaza bananele taiate felii.

Pregatim budinca conform instructiuniilor de pe pachet, cand budinca s-a racit o adaugam peste celelalte straturi.

Inainte sa servim prajitura se pune frisca, am ornat-o cu nuca, ciocolata, visine din compot si miere.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise