Desert cu biscuiti

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2pachete cu biscuiti populari
  • 250g mascarpone
  • 4linguri nutella
  • 1ceasca cu cafea
  • 1lingura amaretto
  • nuca taiata cu cutitul

Mod de preparare

Intr-un bol se amesteca branza cu nutella,se pune putina crema intre doi biscuiti si se lasa deoparte

Se trec biscuitii umpluti prin amestecul de cafea si amaretto,se aseaza pe un platou in pozitie verticala,liptiti tot cu putina crema;dupa ce s-au terminat,cu restul de crema ramasa se imbraca biscuitii,se niveleaza,deasupra se pune nuca taiata si se lasa la frigider cel putin 3ore.

La servire se taie prajitura pe diagonala.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise