Desert cu biscuiti

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2pachete cu biscuiti populari
  • 250g mascarpone
  • 4linguri nutella
  • 1ceasca cu cafea
  • 1lingura amaretto
  • nuca taiata cu cutitul

Mod de preparare

Intr-un bol se amesteca branza cu nutella,se pune putina crema intre doi biscuiti si se lasa deoparte

Se trec biscuitii umpluti prin amestecul de cafea si amaretto,se aseaza pe un platou in pozitie verticala,liptiti tot cu putina crema;dupa ce s-au terminat,cu restul de crema ramasa se imbraca biscuitii,se niveleaza,deasupra se pune nuca taiata si se lasa la frigider cel putin 3ore.

La servire se taie prajitura pe diagonala.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise