Desert cu inghetata si piscoturi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pachet de piscoturi
  • 600 ml inghetata
  • 300g capsuni sau orice alt fruct
  • 150 ml lichior
  • 200ml frisca

Mod de preparare

Se spala fructele iar dupa ce s-au scurs se tau de codite.Se aseaza un strat de piscoturi pe un platou sau direct pe farfurii si le stopesti cu lichior; pui peste piscoturi inghetata apoi un alt strat de piscoturi pe care-l stropesti cu lichiorul ramas.

Se poate face cate straturi doriti.

Frisca se bate cu mixerul si se da la rece,apoi se pune intr-o forma si se decoreaza desertul.

Aranjezi deasupra si pe margini fructele scurse.

Pentru decor poti folosi alune sau nuci caramelizate.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise