Desert cu orez si budinca

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -orez(cat doriti)
  • -lapte
  • -zahar
  • -o budinca(de preferabil de vanilie)

Mod de preparare

Fierbeti orezul in apa pentru ca daca il fierbeti direct in lapte pierdeti din cantitatea laptelui.Separat in alta oala fierbeti laptele la un foc mai mic decat orezul.Orezul cand este aproape facut il scurgem de apa si il punem in lapte.Preparam o budinca precum instructiunile de pe plic iar apoi o adaugam fierbinte peste laptele cu orez si daca se doreste se mai adauga zahar sau esente sau zahar vanilinat.

Se serveste ca si desert sau ca si felul 3 sau de ce nu pentru un mic dejun copios.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise