Desert cu piersici

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g foietaj
  • 1 lingurita scortisoara
  • 3 linguri gem de caise
  • 2 linguri nuca de cocos
  • piersici sau caise din compot

Mod de preparare

Piersicile le punem la scurs, dupa ce s-au scurs le presaram cu scortisoara.

Foaia de aluat se taie in dreptunghiuri egale.(eu am gasit aluat gata taiat)

Crestam aluatul in interior la 1 cm de margine.

Gemul de caise il amestecam cu o lingurita de apa calduta, ungem chenarul interior cu gem si presaram nuca de cocos, apoi asezam piersicile taiate in patru sau felii si le ungem cu gem de caise.

Dreptunghiurile le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si introducem tava in cuptorul incins 20-30 de minute. Dupa ce s-au racorit le presaram cu zahar.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise