Desert cu vanilie si ciocolata

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g unt la temperatura camerei
  • 100 g zahar pudra
  • 2 oua
  • 100 g faina
  • 2 linguri cacao pudra
  • esenta de vanilie
  • 200 g ciocolata alba, topita
  • ciocolata razuita

Mod de preparare

Incalzeste cuptorul la 160 grade C. Bate untul cu zaharul. aduga ouale si faina si amesteca bine. Imparte compozitiain doua: intr-una pune cacao, intr-una vanilie. Toarna cote o lingra din compozitie in forme de briose, captusite cu hirtie de copt. Coace-le in tava 8 minute, apoi lasa-le la racit. Inmoaie prajiturelele cu vanilie in ciocolata neagra, iar cele de cacao in cele alba

Decoreaza cu ciocolata raziuta.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise