Desert cu zmeura

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g crema de branza(cu smantana)
  • 500g zmeura
  • 5 linguri zahar pudra
  • 100ml zmeurata
  • 2 oua
  • 150 ml frisca
  • 150g piscoturi
  • frunze de zmeura

Mod de preparare

Se amesteca zmeura cu 3 linguri de zahar pudra si zmeurata.Se bat galbenusurile cu restul de zahar pudra,se adauga treptat crema de branza si se bat pana la omogenizare.Se bat albusurile spuma si se adauga cate putin in crema.

Se pregatesc cupe inalte pentru desert,in care se asaza in straturi alternative:piscoturi sfaramate,crema de branza,zmeura.

Se pastreaza la frigider pana in momentul servirii.Se garnisesc cu frunze de zmeur.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise