Desert de piersici si iaurt

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 piersici
  • 500g iaurt simplu
  • menta
  • un albus
  • 30g zahar farin

Mod de preparare

Opariti piersicile in apa fiarta timp de 1 minut,raciti-le,scoateti pielea, taiati cubulete; Spalati 4-5 foi de menta si trceti prin robotul de bucatarie cu jumatate din iaurt si jumatate din piersici. Varsati compozitia in 4 pahare iar deasupra ornati cu piersicile ramase. Bateti albusul bine cu sare si zaharul farin si amestecati cu iaurtul ramas. Vvarsati aceasta compozitie deasupra piersicilor si ornati cu felii de piersici si foite de menta. Puneti in frigider iar cind se racesc se pot servii!!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise