Desert light de vara-frigarui de fructe

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 capsuni mari
  • zemoase
  • jumatate de mar mediu
  • verde
  • putin suc de lamaie (2 linguri)
  • 4 caise coapte si 4 bete pentru frigarui.

Mod de preparare

Marul se taie pe din doua si se stropeste cu suc proaspat de lamaie, astfel se previne oxidarea. Jumatatea de mar folosita pentru reteta se taie in felii si se pune deoparte. Capsunile se spala bine, la fel se procedeaza si cu caisele. In cazul acestora din urma, se taie pe din doua, scotandu-se foarte usor samburii. Se infig fructele prin betele de frigarui, puteti incepe cu ce fructe vreti, fie cu marul, fie cu capsunile, fie cu caisele.

Mai trebuie sa retineti ca ingredientele folosite sunt pentru 4 frigarui, adica pentru 4 portii. Puteti sa asezati alaturi 1-2 linguri cu inghetata de vanilie sau putini fulgi de migdale.Dupa ce ati finalizat desertul, bagati platoul in frigider, acolo va sta pana in momentul servirii.

Pofta buna!

Sanatate acasa http://sanatate-acasa.net

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise