Desert tropical

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 125g faina
  • 1 lingura zahar
  • 125 ml cidru sec
  • 125 ml lapte
  • 2 oua
  • 1 ananas
  • 2 rodii
  • 200ml frisca
  • 1 plic zahar vanilat

Mod de preparare

Ouale se separa.Se amesteca faina cu zahar,cidru,lapte si galbenusuri;apoi se adauga albusurile batute.

Ananasul se curata de cotor,se taie felii ce se tavalesc prin aluat;se prajesc in fripteuza .

Se servesc alaturi de frisca batuta cu zahar vanilat si amestecata cu samburii de rodie.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise