Desert tropical

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 125g faina
  • 1 lingura zahar
  • 125 ml cidru sec
  • 125 ml lapte
  • 2 oua
  • 1 ananas
  • 2 rodii
  • 200ml frisca
  • 1 plic zahar vanilat

Mod de preparare

Ouale se separa.Se amesteca faina cu zahar,cidru,lapte si galbenusuri;apoi se adauga albusurile batute.

Ananasul se curata de cotor,se taie felii ce se tavalesc prin aluat;se prajesc in fripteuza .

Se servesc alaturi de frisca batuta cu zahar vanilat si amestecata cu samburii de rodie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise