Desert zebra

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250gr brinza dietica
  • 250gr smintina
  • 1pachetel de jelatina
  • Zahar pudra dupa gust
  • vanilie
  • Ciocolada lichida pentru colorare

Mod de preparare

Smintina se amesteca cu brinza si cu zaharul pudra, de adaugat jelatin(se inmoaie in 50gr de lapte).Amestecam bine. O impartim in doua jumatati egale. In una adaugam ciocolata.Cite o lingura punem in bol alternind una alba una maro,una alba, una maro.Dam in frigider pentru o ora.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise