DIN CATEGORIA CONDIMENTE VERZI CONGELATE - MARAR

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ex.10 legaturi marar
  • cutiute sau pungi din material plastic

Mod de preparare

Multe mancaruri nici nu le putem imagina fara frunze de marar, tarhon,patrunjel,leustean,telina,si de aceea avem la indemana cea mai buna si practica metoda, congelarea.Astfel,isi pastreaza aromele si vitaminele si le avem la indemana toata iarna.

Bunica mea usca condimentele verzi si mi-aduc aminte cu drag de acel miros placut.... Eu usuc doar marar si numai cat am nevoie pentru conserve si muraturi …

Mararul proaspat,se spala ,se taie coditele daca sunt prea lungi, si se lasa la zvantat.Puteti sa formati buchetele sau sa tocati mararul ,apoi se ambaleaza in cutiute sau pungi din plastic.Pungile se leaga bine sau se videaza cu aparatul de vidat .

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise