DIN CATEGORIA FRUCTE CONGELATE -CORCODUSE

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ex. 1 kg corcoduse rosii
  • 1 kg corcoduse galbene
  • pungi sau cutiute din material plastic

Mod de preparare

Congelarea fructelor este o metoda mai sanatoasa si mai sigura decat oricare alt mod de conservare.

Se pot congela:corcoduse, cirese,visine,prune,caise,etc.

Se curata de codite,se spala,se zvanta si se pun in cutiute din material plastic sau in pungi legate bine sau vidate cu aparatul de vidat si astfel veti avea corcoduse pentru un compot delicios toata iarna.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise