DIN CATEGORIA FRUCTE CRUDE CONGELATE - PRUNE

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ex. 2 kg prune
  • pungi sau cutii din material plastic

Mod de preparare

Pastrarea prin congelare a fructelor este cea mai sigura si mai sanatoasa decat oricare alt mod de conservare.

Se pot congela prune de culoare galben sau rosu intens, coapte,cu pulpa tare.

De exemplu prunele galbene variaza din punct de vedere al culorii intre galben si verde si sunt ideale pentru dulciuri, dar si pentru producerea lichiorurilor.

Prunele galbene nu se prea gasesc conservate,asa ca faceti o provizie din aceste fructe, congelandu-le si combinandu-le aroma cu cea a scortisoarei si a cuisoarelor .

Prunele se congeleaza jumatati sau sferturi fara samburi.Se spala,se zvanta,se scot samburii si se ambaleaza in pungi sau cutii din material plastic in cantitati care se consuma la o singura folosire.Putem prepara tarte, prajituri, compot,galuste...

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise