DIN CATEGORIA LEGUME CONGELATE CRUDE - ROSII

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ex. 3 kg rosii
  • pungi sau cutii din material plastic

Mod de preparare

Pentru congelare se aleg rosii coapte si tari.

Rosiile se spala,se taie pe jumatate sau in sferturi in functie de marime si se va scoate asa zisul cotor verzui , care este amar si toxic.Apoi,rosiile se vor ambala in pungulite care se leaga bine sau se videaza sau chiar in cutii din material plastic.

Se vor folosi la prepararea supelor, ciorbelor, tocanite, sarmale etc.Se pastreaza foarte bine,iar pielitele se vor inlatura foarte usor in momentul in care se vor decongela.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise