Diplomat cu blat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 linguri zahar
  • 4 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • 3 lingurite praf de copt
  • 3 linguri gem(dupa preferinta)eu am folosit de capsuni
  • 100 gr faina
  • 100 gr amidon de porumb
  • 3-4 linguri cacao

Mod de preparare

Se amesteca zaharul cu ouale, zaharul vanilat si gemul,cand sa topit zaharul se adauga faina,amidonul,praful de copt si cacaoa.

se tapeteaza o tava cu hartie de copt,se punde compozitia si se da la cuptor.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise