Dooby lassi

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g iaurt natural gros
  • 300 ml apa foarte rece
  • 2 linguri de zahar pudra
  • cateva picaturi de esenta de vanilie
  • 1/2 linguri scortisoara macinata
  • sirop dulce de fructe sau caramel colorat

Mod de preparare

1. Pune iaurtul, apa, zaharul si vanilia in robotul de bucatarie si amesteca pana cand obtii o crema spumoasa omogena.

2. Toarna crema in pahare inalte si presara scortisoara deasupra.

3. Adauga siropul de fructe sau caramelul colorat pentru o pata de culoare.

4. Bea tot si savureaza gustul delicios !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise