Dooby lassi

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g iaurt natural gros
  • 300 ml apa foarte rece
  • 2 linguri de zahar pudra
  • cateva picaturi de esenta de vanilie
  • 1/2 linguri scortisoara macinata
  • sirop dulce de fructe sau caramel colorat

Mod de preparare

1. Pune iaurtul, apa, zaharul si vanilia in robotul de bucatarie si amesteca pana cand obtii o crema spumoasa omogena.

2. Toarna crema in pahare inalte si presara scortisoara deasupra.

3. Adauga siropul de fructe sau caramelul colorat pentru o pata de culoare.

4. Bea tot si savureaza gustul delicios !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise