Dor de primavara

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - stevie ;
  • - urzici ;
  • - pulpa de porc ;
  • - rosii decojite ;
  • - ceapa verde ;
  • - 1 ou ;
  • - ulei de masline ;
  • - delikat pikant ;

Mod de preparare

Se oparesc urzicile, se taie stevia fasii dupa ce s-au curatat lujerii de la frunze.

Se sareaza un pic si se pune carnea de porc la prajit in ulei de masline si cand s-a albit se adauga ceapa verde taiata marunt.

Cand se rumeneste carnea un pic se opreste si se amesteca intr-o oala cu urzicile si stevia.Se adauga apa cat cuprinde si se pune la foc cu capac.

Cand a fiert un pic se adauga rosiile decojite taiate marunt, aproape de final se ia de pe foc, se lasa sa se linisteasca un pic si se pune oul batut bine, invartindu-se repede in oala.

Se pune inapoi pe foc si se adauga delikat dupa gust.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise