Dorada cu legume si lamaie

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 dorade
  • 1 lamaie taiata felii
  • 2 rosii-feliate
  • ardei gras rosu si galben taiat feliute
  • 1 catel usturoi
  • 1\2 pahar vin alb
  • ulei de masline-3 linguri
  • patrunjel,sare, piper;
  • 1 ceapa mica taiata rondele

Mod de preparare

Doradele se curata, se spala bine, se indeparteaza solzii, se taie capul, le taiem de-a lungul, obtinem filè de peste.

Asezam pestele in tava, ornam cu rondele de ceapa, felii de rosii, ardei gras taiat felii, ulei, sare, piper, vinul alb, felii de lamaie.

Introducem pestele in cuptorul preancalzit cam 200°C timp de 30'.

Se serveste cu patrunjel tocat proaspat pe deasupra,si cu lamaie alaturi!

Poate fii acompaniat de cartofi nature sau de o salata verde!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise