Dorada la cuptor pe pat de cartofi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 3 dorade mijlocii
  • - 3-4 cartofi mari
  • - rozmarin
  • - sare
  • - piper
  • - vin alb (cam un sfert de pahar)
  • - ulei de masline

Mod de preparare

Se curata pestele bine, bine (eu las si capul):), se sareaza, se pipereaza si se lasa pe o farfurie. Se curata cartofii, se taie felii nu foarte subtiri, se pun intr-un castron pentru condimentat. Peste ei se adauga un strop de ulei de masline, rozmarin, usturoi, sare si piper. Se amesteca bine si se pun pe tava, se pun doradele si peste se adauga sosul care s-a format in urma condimentarii cartofilor, se pune vinul si inca un pic de ulei de masline pe fiecare peste. Se dau la cuptor pentru 30-40 de minute la 180 de grade iar daca ii preferati mai crocanti, ultimele 5 minute ridicati temperatura la 250 de grade. Pofta buna! :)

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise