dorada la gratar pe pat de cus-cus

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • dorada
  • sare
  • ulei
  • lamaie
  • cus-cus
  • apa
  • sare
  • unt

Mod de preparare

doarada se curata ,se spala se condimenteaza si se unge cu ulei..se frige pe grilul incins

intr-un vas cu apa fiarta si sare adaugam cus-cusul il fierbem cca10 min apoi il scurgem de apa ..intr-o tigaie topim untul si adaugam cus-cus-ul fiert il lasam cca 2 min ...

pe un platou sau farfurie asezam un pat de cas-cus iar deasupra dorada ..adaugam lamaie

acest preparat se serveste cu salata dupa preferinta ...

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise