Dovleac pane

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 2 oua
  • 6 linguri faina de grau
  • ulei pentru prajit
  • sare,piper
  • o capatana usturoi
  • zeama de lamaie

Mod de preparare

Cureti dovleceii,tai felii,presari cu sare, lasi o jumatae de ora sa se scurga. Bati oul cu piper. Treci feliile de dovleac prin faina,prin ou si dai la prajit in tigaia cu ulei incins.

Pregatesti mujdeiul din usturoi, cateva picaturi de ulei si zeama de lamaie.

Servesti paneul cu mujdei de usturoi

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise