dovlecei cu maioneza.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 dovlecei - sare - 250-300 g maioneza sau alte sosuri cu maioneza.

Mod de preparare

Dovleceii se curata de coaja, se taie in jumatati pe lungime, iar cu o lingura se scoate mijlocul cu seminte.Jumatatile se fierb 15-20 minute in apa clocotita, putin sarata, fara sa se inmoaie prea mult.Se strecoara si se lasa sa se raceasca.Se taie in felii de 2 cm si fasiile in cuburi.La maioneza se adauga sare, acreala si mustar, iar pentru aroma se pune marar taiat marunt si apoi se amesteca cu dovleceii usor sa nu se zdrobeasca.Se aseaza pe platou si se orneaza cu masline si gogosari.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise