Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 dovlecel (sau zucchini)
  • parmezan razuit
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant.

Se asaza rondelele intr-o tava tapetata cu hartie de copt, pe un singur rand si se pipereaza dupa gust.

Se pune tava in cuptorul incins, la 200 grade C, pentru aprozimativ 20 minute. Se scoate tava si se presara parmezan pe fiecare bucata de dovlecel si se mai tine in cuptor 5 minute.

Se poate servi simplu sau cu sos de iaurt cu usturoi si verdeata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise