Dovlecei cu patrunjel

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 dovlecei tineri
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel verde
  • ulei de masline
  • sare, piper
  • zeama de lamaie

Mod de preparare

Se spala, se curata , se taie cubulete dovleceii si se soteaza in uleiul incins.Cand sunt usor rumeniti se adauga usturoiul zdrobit si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se mai lasa 2-3 min pe foc.Se scot apoi pe un platou , se stropesc cu zeama de lamaie si se asezoneaza cu mult patrunjel verde taiat marunt.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise