Dovlecei cu smantana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg dovlecei
  • 1 ceapa
  • 1 paharel smantana
  • 1 lingurita otet
  • sare
  • zahar
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 lingura faina
  • marar verde.

Mod de preparare

Dovleceii se taie felii,se sareaza,se rumenesc in ulei,pe foc iute,se dau deoparte.In uleiul ramas,se caleste ceapa,se stinge cu faina desfacuta in apa,se mai adauga ceva apa fierbinte(1 ceasca),sa fiarba 10 min.Acum se pun dovleceii cu un pic de zahar si otet si se lasa sa se inchege.La final,dupa 1 sfert de ora se pune smantana.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise