Dovlecei cu smantana si piept de pui

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400gr dovlecei
  • 1 legatura marar
  • 3 catei usturoi
  • 200gr smantana
  • sare
  • 400gr piept de pui
  • 50gr unt

Mod de preparare

Dovleceii se spala si se taie felii nu prea grose si nici prea subtiri. Se prajesc in ulei si se scot pe hartie absorbanta. Cand se racesc se amesteca cu mararul tocat marunt, usturoiul pisat, sare si smantana.

Pieptul de pui se taie suvite subtiri, se sareaza si se trage in tigaie cu unt. Pieptul de pui se serveste cu salata de dovlecei.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise