dovlecei cu sos de smantana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • dovlecei
  • faina
  • unt
  • sare
  • smantana
  • lapte

Mod de preparare

Dovleceii se fierb in apa cu sare. Faina dizolvata in lapte se inabusa in 100 g de unt si se amesteca continuu. Se adauga restul de lapte si se continua fierberea. In sosul obtinut se adauga dovleceii , sare si se fierb 1 min. Se ia vasul de pe foc si se adauga smantana.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise