Dovlecei cu urda

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 dovlecei
  • 500 gr urda, cas si telemea (in cantitati egale )
  • 2 linguri faina
  • 1 legatura de marar verde
  • 1 lingura cu unt
  • 100 g cascaval ras
  • 5 linguri cu iaurt
  • 2 oua

Mod de preparare

Se spala dovleceii si, si se taie rondele subtiri, se sareza si se pun la scurs.Din unt, faina si 3 linguri cu iaurt, se face un sos alb.Se pune marar.

Se adauga branza.Se sareaza dupa gust, si se mai lasa pe foc 5 minute.Intr-un vas uns nu unt, se aseaza un strat de dovlecei, apoi umplutura.

Se intinde umplutura bine, apoi se pune din nou rondelele de dovlecei.

Deasupra se toarna restul de iaurt batut cu unt si se presara acscavalul. Se lasa la cuptor 25 de minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise