Dovlecei in sos de smantana

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 2 portii: 2 dovlecei potriviti
  • 4 linguri smantana
  • 2 linguri ulei masline
  • 2 linguri faina grau
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Dovleceii se curata de coaja si se taie cuburi de aproximativ 2 cm. Se pun la fiert intr-o oala impreuna cu uleiul si 50 ml apa. Dupa 10 minute, cand au fiert, se adauga smanatana, sarea si faina. Se amesteca si se lasa inca 2 minute la fiert. Se servesc calzi.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise