Dovlecei inabusiti

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 piept de pui dezosat;
  • - 2 dovlecei cruzi;
  • - 100g cascaval;
  • - 4 catei de usturoi;
  • - 1 legatura marar;
  • - sare si piper dupa gust;
  • - ulei.

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie in cuburi si se pune la prajit in ulei incins. Se adauga sare si piper dupa gust si se amesteca pentru a se rumeni carnea. Dovleceii se taie felii mari si groase cu tot cu coaja si se pun la prajit. Dupa ce s-au prajit se adauga peste carne. Se adauga usturoiul taiat, mararul tocat, sare si piper, apa, si se lasa la fiert. Apoi se scoate pe o farfurie si se pune cascavalul ras.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise