Dovlecei la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 dovlecei
  • 2-3 cepe verzi
  • 1-2 fire de usturoi verde
  • 200-300g branza grasa sau cascaval
  • 200g smantana
  • 3 oua
  • 200-300g sunca sau salam (pui sau porc)
  • marar
  • sare
  • piper
  • alte condimente dupa preferinta

Mod de preparare

Se pune o oala cu apa si sare la fiert, iar cand incepe sa fiarba se adauga dovleceii taiati cubulete, pentru cca. 10 minute. Apoi se scot si se scurg bine de apa. Ceapa si usturoiul se calessc usor in putin ulei de masline, peste care se va adauga pentru putina rumenire si sunca taiata cubulete. Separat se bat ouale cu smantana si se rade branza sau cascavalul. Toate aceste ingrediente se amesteca cu dovleceii, apoi se potriveste de sare, piper si se adauga mararul tocat fin.

Se rastoarna compozitia intr-un vas de yena si se baga la cuptor la foc potrivit pana se rumeneste usor.

Se serveste atat rece cat si calda.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise