Dovlecei la cuptor

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 dovlecei
  • 50 gr cascaval
  • 3 rosii
  • ulei
  • faina
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Dovleceii se spala si se taie felii potrivite, se dau prin faina si se prajesc in ulei incins. Se scot pe un servetel.

Intr-o tava unsa cu putin ulei se aseaza: un strat de rosii taiate cuburi, un strat de dovlecei, cascaval ras, sare si piper. Se repeta pana se termina.

Deasupra trebuie sa fie un strat de cascaval ras. Se da la cuptor timp de 15 20 min. Se serveste chiar si rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise