Dovlecei pane cu mujdei

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • /2 kg dovlecei
  • 2 linguri faina
  • 2 oua
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se taie rondele de cca 1 cm si se dau prin amestecul de faina si ou ca la snitele. Se prajesc in ulei incins.

Se face un mujdei din usturoiul pisat care se freaca cu putin ulei, apa si sare. Mujdeiul se pune peste dovleceii calzi si se servesc astfel.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise