dovlecei pane cu sos de usturoi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 3 oua
  • faina
  • 6-8 catei de usturoi
  • 200 g smantana
  • sare piper

Mod de preparare

Se curata dovleceii de coaja,se taie rondele sau pe lung.Se dau dovleceii prin faina apoi prin ouale batute cu sare si piper.Se pun la prajit in ulei incins.

Usturoiul pisat,se freaca bine cu sare si 2-3 linguri de ulei pana devine o pasta alba.Se amesteca pasta de usturoi cu smantana(daca smantana e f groasa se poate adauga putina apa)si eventual si putin marar tocat.

Rapid si bun!Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise