Dovlecei pane gustosi

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2 oua
  • -faina
  • -sare
  • -2 dovlecei
  • -praf de usturoi
  • -patrunjel

Mod de preparare

Se sparg 2 oua si se bat intr-un castron.Se toarna faina intr-o farfurie.Se taie 2 dovlecei in felii egale.Se tavalesc dovleceii o data in oua si o data in faina apoi pun pe o alta farfurie.Cand ai terminat se pun in tigaie si se prajesc.peste ei se pune praf de usturoi si patrunjel.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise