DOVLECEI PANE MIREY

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un dovlecel mai mare
  • oua,faina,sare,piper,
  • apa minerala
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Dovleacul se curata de coaja si de miez ,si se taie cubulete.Din oua,faina,apa minerala,sare si piper,se face un aluat ca de clatite,in care se adauga si cubuletele de dovleac.Se incinge uleiul si se adauga cate o lingura de umplutura.Se coc pe ambele parti, si...gata.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise