dovlecei su sos de lamaie

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • dovlecei
  • ceapa
  • unt
  • faina
  • arpagic
  • marar verde
  • lamaie
  • sare

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in 50 ml de ulei si 10 ml de apa. Se adauga faina dizolvata cu 100 ml de apa rece si dovlecei, continuandu-se inbusirea. 5-10 min si adaugandu-se 2 l de apa fiarta . Arpagicul se inabusa in 50 ml de ulei cu 100 ml de apa, se adauga in vasul cu dovleceii si se fierb impreuna. Spre sfarsitul fierberii se adauga suc de lamaie , sare si marar verde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise