Dovlecei umpluti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • o jumătate cană de orez
  • 4 ciuperci mari
  • 50 ml ulei de măsline
  • 250 g piept de pui
  • 1 ardei gras
  • o jumătate vânătă
  • un morcov
  • o rosie
  • 50 mil smantână
  • 50 ml vin alb

Mod de preparare

Se prefierbe orezul cu ciupercile si jumătate de morcov.

Se curaţă dovleceii se umple cu orezul şi ciupercile apoi se ung cu ulei de măsline se pun în folie de aluminiu si se dau la cuptorpentru o jumătate de oră

Între timp se caleşte pieptul de pui se adugă legumele smântâna si vinul si se dă la cuptor o jumătate de oră.

Când este gata se serveşte asezonat cu busuioc dă o aromă plăcută.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise