DOVLECEI UMPLUTI

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-6 dovlecei;
  • Umplutura:
  • 500 g. carne tocata(amestec de porc cu vita),
  • 1 ceapa,
  • 1 felie de paine,
  • 2 linguri orez
  • 1/2 legatura de patrunjel,
  • 1/2 legatura de marar,
  • 200 g. bulion,
  • 1 cubulet de supa,
  • sare,
  • piper,
  • smantana pentru servit;

Mod de preparare

1. Se spala dovleceii, se taie in jumatate, pe lungime. Se scobesc si se presara sare.

2. Se amesteca carnea tocata cu ceapa tocata fin, felia de paine inmuiata in apa si stoarsa, cu orezul si verdeturile tocate marunt. Se umplu dovleceii cu carne, se aseaza in tava si se acopera cu supa si bulion.

3. Se dau la cuptor timp de 1 ora, la foc potrivit, si se lasa pana sosul din tava scade si capata consistenta.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise