dovlecei umpluti cu branza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 kg dovlecei
  • -200g branza de vaci
  • -100g cascaval
  • -2 oua
  • -1 legatura marar verde
  • -25g unt
  • -150ml supa de oase
  • -150g smantana
  • -sare

Mod de preparare

Dovleceii se curata si se taie in doua, se scobesc cu o lingura scotandu-le semintele.Branza de vaci se amesteca cu ouale,sare,mararul tocat si jumatate din cascaval pana se obtine o pasta omogena. Cu aceasta compozitie se umple dovleceii si se aseaza intr-un vas de cuptor uns cu unt. Pe fiecare bucata de dovlecel se pune o bucatica de unt.Se toarna supa de oase in vas si se da la cuptor.Cand sunt aproape gata se aduga smantana si cu restul de cascaval si putina sare si se mai da la cuptor cca 10 minute

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise