Dovlecei umpluti cu branza de vaci

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 dovlecei
  • 350 g brânză de vacă
  • 2 ouă
  • 100 g unt
  • 200 g smântână

Mod de preparare

Se rad dovleceii de coajă, se taie în două pe lung, se scobesc de sămânţă, se sărează şi se umplu cu brânza amestecă bine cu ouăle, o lingură de unt şi două linguri de smântână.

Se aşază într-o tavă, se stropesc cu o restul de unt topit şi se dau la cuptor până se rumenesc. Se servesc

fierbinţi şi se toarnă restul de smântână peste ei.

Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise