Dovlecei umpluti cu carne de pui

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 dovlecei mărişori + 2 ardei capia
  • 2 buc.piept pui
  • ceapă verde
  • 1 gălbenuş
  • mărar,pătrunjel,oregano
  • ardei roşu
  • pesmet
  • sare,piper
  • suc de roşii
  • ulei de măsline,1 lingură
  • 1 păhărel vin alb(opţional)

Mod de preparare

Dovleceii se curăţă "zebră",se scobesc de miez.

Pieptul de pui se toacă cubuleţe,se amestecă cu miezul,tocat şi el,al dovleceilor.Se toacă o jumătate de ardei roşu şi se amestecă cu cele de mai sus.Peste toate,se adaugă: sare,piper,un gălbenuş,frunzele tocate şi o lingură de pesmet.Compoziţia se amestecă cu mâna ,după care se umplu dovleceii şi pentru că a mai rămas umplutură ,am umplut şi doi ardei capia aflaţi la îndemână.

Am aşezat legumele umplute astfel într-un vas,am turnat peste ele suc de roşii şi un păhărel de vin alb,plus o lingură de ulei de măsline.

Am acoperit vasul cu o folie de aluminiu,am dat la cuptor cca.40 min.(la foc mediu).

Am servit legumele cu smântână şi cu multă dragoste.

Umplute cu carnea astfel "tocată" este mai gustos şi mai uşor pentru bilă.

Bon appetit!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise