Dovlecel cu rosii si mozzarella

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • 2 rosii
  • 250-300 gr mozzarella
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • oregano uscat
  • busuioc uscat
  • 1 lingurita unt

Mod de preparare

Spalam dovlecelul, il curatam si il taiem felii rotunde potrivit de groase.

Le saram iar apa ce o lasa o tamponam cu niste servetele.

Rosiile le spalam, scoatem cotoarele si le feliem.

Mozzarella o taiem bucati potrivite.

Ungem un vas termorezistent cu unt.

Asezam o felie rosie, una de dovlecel, una de mozzarella, apoi una de dovlecel, rosie si mozzarella si tot asa pana umplem vasul.

Batem ouale spuma cu putina sare, piper, busuioc uscat si le turnam deasupra.

Peste presaram putin oragano.

Introducem vasul in cuptor si il aprindem.

Reglam o temperatura potrivita si lasam sa se rumeneasca frumos dar sa fie si patrunse legumele.

Cand este gata, lasam sa se racoreaca preparatul apoi il servim.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise