Dovlecel cu smantana

Timp pregatire
190 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 dovleci
  • 100 g smanatana
  • 3 linguri pesmet
  • 1 lingura faina
  • 1 legatura marar
  • 1 lingurita Maggi Secretul Gustului Legume
  • sare
  • ulei.

Mod de preparare

Cureti dovleci de coaja si ii tai pe lung in felii de 1/2cm. Presari feliile cu sare si le lasi circ ca 2-3 ore sa-si lase zeama . Apoi le presezi intre palme ca sa elimini complet apa. Intr-o tava unsa cu putin ulei asezi un strat de pesmet , apoi un rand de felii dovleci peste care torni putin ulei si smanatana amestecata cu faina, marar si imbogatita cu Maggi Secretul Gustului Legume. continui pana la terminarea ingredientelor, dar ai grija ca ultimul strat trebuie sa fie cu pesmet , uleiul si smanatana . Dai tava la cuptor pentru 15-20 de minute .

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise