Dovlecel pane

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 dovlecei;
  • 2 oua;
  • faina(100 grame);
  • sare/piper;
  • ulei floarea soarelui;
  • otet sau usturoi.

Mod de preparare

Se ia coaja de pe dovlecel apoi se taie transversal in felii subtiri.Se bate oul impreuna cu sarea si piperul.Se trece dovlecelul prin ou,apoi prin faina si se pune in uleiul f bine incins.Se scoate pe o coala pentru a se absorbi grasimea.Se seveste cu otet amestecat cu apa si sare,sau cu mujdei.Se servesc calzi sau reci dupa preferinte..

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise