Drob

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • maruntaie de miel(ficat ,rinichi,plaman)
  • prapur
  • 8 oua
  • o leg ceapa verde
  • 2 leg patrunjel
  • o leg marar
  • 100g unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierb maruntaiele de miel ,dupa ce s-au racit se toaca prin masina,se adauga verdeata tocata fin,ceapa calita in unt ,ouale ,sarea si piperul.

Compozitia astfel obtinuta se aseaza in tava de chec pe prapurul de miel.

Se coace la cuptor la foc potrivit

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise