drob cu organe de miel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • organe si prapur de miel
  • ceapa
  • ceapa verde
  • piper
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • sare
  • ulei
  • oua

Mod de preparare

Maruntaiele de miel se fierb in apa cu sare, se spumeaza si se racesc.Ceapa uscata , ceapa verde si maruntaiele se inabusa in 100 ml de ulei cu 100 ml de apa si se toaca cu masina.

Se amesteca cu oua, patrunjel si marar verde, piper si sare. Cu aceasta compozitie se umplu prapurele si se impatureste dandu-i o forma rotunda. Se asaza intr-o tava cu 100 ml de ulei si se baga la cuptor cca 15 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise