Drob cu seminte

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 grame seminte (dovleac, floarea soarelui, pin);
  • - 200 - 250 ml apa;
  • - 1 telina potrivita;
  • - 2 cepe potrivite;
  • - 250 grame fulgi ovaz;
  • - 25 grame drojdie de bere;
  • - 2 oua;
  • - verdeata: marar si patrunjel, o legatura;
  • - 1 lingura de faina;
  • - 100 ml ulei;
  • - sare, dupa gust.

Mod de preparare

Toate ingredientele se pun in mixer si se mixeaza foarte bine pana la omogenizare.

Se pregateste o tava de aragaz unsa cu ulei si tapetata cu faina, iar compozitia rezultata se intinde in tava, dupa care se unge deasupra cu ulei in strat subtire.

Se da la cuptor, la foc potrivit, timp de 45 - 60 minute, dupa care se scoate si se lasa la racit.

Se taie felii de 2 cm, care pot fi consumate in loc de paine pentru tartine sau poate fi consumat cu lactate.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise