Drob de ied (miel)

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 1 kg carne fiarta(maruntaiele iedului si carne fiarta),
  • 150 gr de slanina cruda, sare, piper, condiment fucks pentru drob(se gaseste in comert),
  • 5 legaturi ceapa verde,
  • 5 legaturi patrunjel,
  • 6 legaturi marar,
  • 5 legaturi usturoi verde,
  • 8 oua crude,
  • 2 oua fierte tare

Mod de preparare

Preparare:

Se dau toate ingredientele prin masina de tocat dupa care se adauga 7 oua nebatute. Se amesteca bine si se pun 4 linguri de faina alba.

Se tapeteaza tava cu untura si apoi cu faina.

Se aseaza umplutura in prapur. Pentru a da un aspect placut, se pune un strat de umplutura, 2 oua fierte si taiate in doua la mijloc, apoi un alt starat de umplutura. Astfel, ca atunci cand se va taia o felie de drob se va vedea si o bucatica de ou fiert.

Se unge cu ou batut apoi se da la cuptor. Se incerca din cand in cand cu paiul daca se face inauntru.

Pofta Buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise